Släcka 2or i Södertälje

Har du en bil som nyligen genomgått en besiktning men inte blivit godkänd? Om du inte ser till att åtgärda detta snabbt så finns då risken att din bil får körförbud. Se till att släcka dessa 2or hos oss på JM Bil i Södertälje snabbt och enkelt!

Världsledande teknik

JM Bil är idag en MECA verkstad vilket gör att vi kan utföra service, installationer och reparationer på marknadens alla bilmärken. Vi är dessutom en auktoriserad Nissanverkstad. När det kommer till den avancerade felsökningen och diagnostiken som vi utför, använder vi oss alltid av utrustning från tillverkare som är världsledande.

Service oavsett bilmärke

När vi gör det nödvändiga arbetet för att släcka 2orna på din bil använder vi oss alltid av originaldelar, oavsett vilket märke du har på din bil. På alla originaldelar får du en garanti på tre år och på det utförda arbetet får du tolv månaders garanti. Vi på JM Bil vill vara en verkstad där du som kund alltid ska känna dig trygg hos oss.

Fördelarna med ett brett nätverk

Mekonomen består idag av ett nätverk på ungefär 4000 bilmekaniker, som alla väldigt gärna delar med sig av sina specialkunskaper. Genom att ha speciella kanaler för erfarenhetsutbyten kan vi ta vara på och vidareutveckla kompetensen hos alla våra merarbetare.

© 2023 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap