Bilfinansiering

Bilfinansiering med Santander billån

Det ingår i billånet

Med ett riktigt billån kan du känna dig trygg. Billånet är skräddarsytt just för dig och din bil. Dessutom ingår låneskydd och bilförsäkring under den första tiden. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen.

Låneskydd och bilförsäkring

Under den första tiden ingår både låneskydd och bilförsäkring i billånet. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer.

Skräddarsytt lån

Hos oss får du alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja bilen.
Vem kan låna?

Vi lånar ut pengar till dig som köper bil hos en av Santanders samarbetande handlare, har körkort, samt godkänns i vår kreditprövning.

Full flexibilitet

Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför vill vi att ditt lån hos oss ska vara flexibelt. Du kan amortera extra för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Självklart kan du alltid lösa lånet när du vill, utan att behöva betala några extra avgifter.

Så här fungerar vårt billån

Låna hos oss när du köper bil hos en av våra många återförsäljare. Vi finansierar nya och begagnade bilar av alla bilmärken.

Låna upp till 80 procent av bilens pris. Resten betalar du kontant eller med en inbytesbil.

Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid för nya bilar är 7 år (84 månader) och för begagnade bilar 6 år (72 månader). Bilen får vara högst 20 år när lånet är slutbetalt.

Säljaren i bilhallen kan berätta mer, och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.

Har du frågor som rör billån eller något annat, är du alltid välkommen att kontakta kundservice.

© 2024 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap