Mekonomen verkstad i Södertälje

Vi på JM Bil är en fullserviceverkstad som samarbetar med Mekonomen och vi finns i centrala Södertälje. Vi utför idag service, installationer och reparationer på alla bilmärken.

Kontinuerlig uppdatering av servicedata och teknisk information ger oss de verktyg som vi behöver för att göra det jobb du som kund förväntar dig av oss.

Originaldelar & garanti hos en Mekonomen verkstad

Alla våra verkstäder använder sig av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Tack vare denna utrustning kan vi utföra den typen av avancerad felsökning och diagnostik som vi gör idag.

Vi registerar självklart det utförda arbetet i din servicebok, vilket är värdefullt för dig om du senare säljer eller byter in din bil. Du får tre års garanti på reservdelarna och ett års garanti på det utförda arbetet.

Mekonomen har många specialister

För att utföra service och reparationer krävs, förutom toppmodern utrustning, även kunniga servicetekniker som kan din bil, oavsett vilken tillverkare den kommer från.

Hos oss har alla servicetekniker en grundlig utbildning och de får sedan en kontinuerlig vidareutbildning. De 4000 bilmekaniker som arbetar inom Mekonomen utgör ett brett kontaktnät för de anställda att kunna utveckla sina specialkunskaper.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en tid.

© 2023 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap