Mekonomen Södertälje

I centrala Södertälje hittar du JM Bil, Vi är en fullservice verkstad som i samarbete med Mekonomen utför allt från service och installationer till reparationer.

Tack vare detta samarbete kan vi ta emot bilar från alla möjliga märken och modeller som finns på marknaden idag.

För att du som kund ska känna dig nöjd och få den service du förväntar dig ser vi till att ha en kontinuerlig uppdatering av både servicedata och teknisk information.

Mekonomen verkstad i Södertälje med originaldelar och garanti

Den diagnostikutrustning som vi på JM Bil använder oss av kommer alltid från världens ledande tillverkare och med hjälp av denna kan vi utföra avancerad felsökning och diagnostik på din bil.

Som Mekonomen verkstad erbjuder vi originaldelar och du får en treårig garanti på dessa. På vårt utförda arbete får du en garanti på tolv månader.

Att registrera det utförda arbetet i din servicebok är för oss en självklarhet om du senare ska sälja eller byta in din bil.

Mekonomen har ett nätverk med 4000 bilmekaniker

Alla servicetekniker som arbetar hos på JM Bil och vår verkstad har en gedigen utbildning och får sedan kontinuerligt en vidareutbildning.

Mekonomen har ett nätverk som bestå av ungefär 4000 bilmekaniker som alla delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till andra medarbetare.

© 2024 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap