MECA Bilverkstad

MECA Verkstad 4321_5JM Bil är en MECA verkstad i Södertälje, som under många års tid arbetat inom bilbranschen. Vi är en fullservice verkstad och kan utföra service, installationer och reparationer på alla bilar. När vi ska göra en felsökning och diagnosticera din bil använder vi oss av utrustning som kommer från tillverkare som alla är världsledande. Denna utrustning i kombination med konstant uppdaterad servicedata och teknisk information är verktygen som vi behöver för att du ska kunna njuta av ett enkelt och tryggt bilägande.

Att vi alltid använder oss av reservdelar som är kvalitetssäkrade och helt rätt för just din bil är en självklarhet för oss. Varje gång du lämnar en MECA verkstad gör du det med en gällande garanti och en stämpel i din servicebok.

Överlägsen kunskap och erfarenhet

Tack vare att vi arbetar med alla bilmärken och modeller får vi som arbetar på JM Bil en bred kunskap som baseras på erfarenhet. Att byta reservdelarna på en bil eller serva den är inte så lätt som många tror utan det gäller att veta exakt vad som gäller för de olika bilarna.
Alla våra medarbetare får ta del av MECAS teknikerskola där mekaniker utbildas i både mekaniska och eletroniska system som bilarna har. Två gånger per år får de även chansen att delta i obligatoriska vidareutbildningar, dels för att uppdatera all kunskap på nytt och dels för att kunna utbyta erfarenheter med andra mekaniker, på andra MECA verkstäder runt om i landet.

Fokus på specialkunskaper

För oss är all kunskap av största vikt, men vi har ändå valt att lägga lite extra krut på en del områden som till exempel:

  • Bränslesystem
  • Koppling
  • Bromsar
  • Komfortkyla (R1234yf samt R134a)

De mekaniker som ska utföra arbetet på din bil får du träffa personligen. Detta för att du ska få chans att ställa alla frågor du kan tänkas ha, men även för att kunna få praktiska tips och rekommendationer kring din bil.

Vi tar hand om din bil innan, under och efter service

Om du letar efter en bilverkstad där du kan känna dig trygg och nöjd med? Då är vi rätt val för dig! Du får självklart full garanti på både reservdelarna och det utförda arbetet. Tre år för reservdelarna och tolv månader för vårt arbete.

Hör av dig till oss för mer information eller för att boka ett besök.

© 2024 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap