Däckhotell i Södertälje

Vi på JM Bil vill erbjuda dig som kund ett enkelt och smidigt billiv. Att förvara dina däck på vårt däckhotell i Södertälje gör att du slipper bära på tunga och smutsiga däck och du sparar massor med plats hemma i ditt förråd eller garage. Dessutom kan du lägga din tid på roligare saker än att byta däck.

Som ett spa för dina däck

När du kommer in till oss med dina däck så börjar vi med att rengöra dessa och se till att de är fria från vägsalt och andra typer av föroreningar. Därefter kontrollerar vi mönsterdjupet innan de läggs in för förvaring på en torr och mörk plats. Detta för att dina däck ska hålla så länge som möjligt.

Kvalificerade mekaniker med specialkunskaper

Alla våra däckskiften utförs av våra professionella medarbetare som har en gedigen utbildning och lång erfarenhet. Då det inom Mekonomen finns 4000 bilmekaniker som alla gärna delar med sig av sina specialkunskaper, kan du känna dig helt trygg med den kompetens vi på JM Bil har.

Tryggt, prisvärt och professionellt

Behöver du lämna in dina däck till ett tryggt, professionellt och prisvärt däckhotell i Södertälje? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

© 2024 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap