Däck, Södertälje

Vi på JM Bil kan allt om däck och vi finns i Södertälje. När vi säger allt så menar vi verkligen allt. Vi vet precis hur jobbigt det kan vara när det är dags att byta, reparera eller hitta en passande förvaringsplats till dina däck.

Till oss kan du komma in när du helt enkelt inte har tid eller lust att släpa på dina tunga och smutsiga däck på egen hand. Sätt dig ner och vila medan vi tar hand om bytet.

När vi sätter igång arbetet så börjar vi med att rengöra dina däck och se till att de är helt fria från vägsalt och andra vanligt förkommande typer av föroreningar.

Därefter kontrolleras även mönsterdjupet. Vi utför detta vid alla däckskiften, både på de däck du haft på bilen innan men även de du ska byta till.

Rätt däck till rätt bil och körstil

Självklart utförs däckbytet av professionella servicetekniker som ser till att du får rätt däck som passar till just din bil och körstil men även att dina däck sitter som de ska.

Dessutom så får du en tolv månaders garanti på det av oss utförda arbetet.

Lämna kvar dina däck hos oss i Södertälje

När bytet sedan är gjort kanske det är så att du inte har någon plats i ditt förråd eller garage där hemma. Då har du möjligheten att lämna kvar dina däck hos oss på vårt däckhotell i Södertälje fram tills en ny säsong kommer och det är dags för ett nytt byte.

Alla däck som vi tar emot förvaras på en torr och mörk plats, allt för att dina däck ska hålla så länge som det bara är möjligt.

Ett väl utfört arbete tack vare hög kompetens

Att vi kan bilar och däck så bra som vi gör beror på alla våra kompetenta och erfarna servicetekniker. Alla som arbetar hos oss i Södertälje har en gedigen grundutbildning och lång erfarenhet bakom sig.

Dessa kunskaper får de chans att ta vara på och vidareutveckla tillsammans med de ungefär 4000 andra mekanikerna på Mekonomen. Förutom däck så läggs det även en stor vikt på områden som till exempel bränslesystem, kopplingar, bromsar och komfortkyla.

Några löften från oss till dig som kund av däck i Södertälje

  • Vi lever upp till dina förväntningar och har principer som vi aldrig bortser från för att du ska känna dig trygg.
  • Arbetet utförs alltid av en kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder alltid utrustning och dokumentation som är avsedd för just din bil.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller boka en tid hos oss på JM Bil i Södertälje.

© 2023 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap