Bilservice Södertälje

JM Bil är en bilverkstad som arbetat med bilservice i Södertälje i många år. Vi är en bilverkstad och utför olika typer av bilservice i Södertälje. Utöver bilservice så gör vi även installationer och reparationer av alla bilar, oavsett märke.

All utrustning som vi använder för felsökningar och diagnostik kommer från tillverkare som är världsledande. Kombinerat med en uppdaterad servicedata och teknisk information, har vi alla de verktyg som behövs för att leverera det resultat du som kund hos oss förväntar dig.

Vi gör allt för att ditt billiv ska vara enkelt, kostnadseffektivt och kännas 100 % säkert.

Bilservice med originaldelar, garanti och stämpel i serviceboken

När du kommer till oss på JM Bil för bilservice i Södertälje kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi alltid använder oss av originaldelar eller eventuellt reservdelar som är av motsvarande kvalitet.

När vi säger originaldelar menar vi delar som tillverkats helt enligt den specifikation som användes när bilen sattes ihop på fabriken.

Vi ger alla våra kunder en tre års garanti på de delar som vi använt oss av, samt en tolv månader lång garanti på det arbete som vi utfört.

När din bilservice är genomförd och färdig lämnar du verkstaden med en stämpel i din service bok som kommer väl till användning om du skulle vilja sälja eller byta in din bil i framtiden.

Påbyggnadsutbildningar för medarbetarna

Förutom självklarheter som att alltid använda oss av den senaste tekniken vid en bilservice är det otroligt viktigt att alla våra servicetekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra ett bra arbete.

Utöver den grundutbildning som våra medarbetare har, får de även, kontinuerligt en påbyggnadsutbildning. De områden som det läggs extra vikt vid är områden som:

  • Bränslesystem
  • Koppling
  • Bromsar
  • Komfortkyla

Anlita oss och få bilservice av en auktoriserad verkstad i Södertälje

I vår verkstad i Södertälje kan vi självklart erbjuda bilservice oavsett märket på bilen, men vi har även valt att specialisera oss och även bli en auktoriserad Nissanverkstad. Vi utför garantiarbeten och använder oss alltid av originaldelar för Nissan. Du kan skräddarsy ditt serviceavtal för din Nissan där du själv kan välja om du vill inkludera tre till fem servicetillfällen.

När det kommer till kostnader är dessa förutsägbara hos oss. Genom att hålla din bil i toppskick kan vi även hålla din budget stabil. Våra priser baseras på körsträckan och motortypen i din bil. Du kan antingen förskottsbetala eller dela upp betalningen för din bilservice hos oss.

Kontakta oss för mer information eller för att boka din bilservice i Södertälje.

© 2023 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap