AC service i Södertälje

Ditt bilägande kan snabbt förvandlas från enkelt och lätthanterligt till en riktig mardröm om saker och ting inte fungerar som de ska. Ett sådant exempel kan vara din AC och när den inte fungerar. Slipp alla onödiga besvär genom att låta din bil genomgå en AC service hos oss på JM Bil i Södertälje.

En auktoriserad verkstad

I vår verkstad använder vi oss alltid av den allra senaste felsökning- och diagnostiktekniken från världens ledande tillverkare. Skulle det vara så att vi behöver byta ut någonting vid AC servicen av din bil använder vi oss av originaldelar som är rätt för just din bil. Vi är dessutom en auktoriserad Nissanverkstad och kan ta oss an garantiarbeten samt där vi alltid använder originaldelar från Nissan.

Servicetekniker med specialkompetens

Förutom att ha rätt teknik måste den som ska genomföra en AC service ha rätt utbildning och kompetens. Hos oss på JM Bil är alla våra servicetekniker väl utbildade och har en lång tids erfarenhet. Eftersom JM Bil är anslutna till Mekonomen ger det oss en möjlighet att på ett bra sätt ge våra medarbetare en chans att vidareutveckla sin kompetens i speciella kanaler för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka en AC service redan idag.
vi har även R1234yf (nya gasen)

© 2024 Jesper Markusson Bil.   Powered by: Scandinet. | Sitemap